Tale- og sprogvanskeligheder forside

Tale- og sprogvanskeligheder

Tale- og sprogvanskeligheder dækker over et bredt spekter af tale-, stemme- og sprogvanskeligheder.
Både børn, unge og voksne kan have tale-, stemme- eller sprogvanskeligheder. Symptomerne af de enkelte vanskeligheder er meget varierende, ligesom sværhedsgraden af vanskelighederne spænder vidt.

Mere viden:

Om tale- og sprogvanskeligheder
'Hvem? Hvad? Hvor?' dækker over henvisninger til kommunikationscentre og voksenspecialundervisningsinstitutioner, love og bekendtgørelser og andre videnskilder.

Aktuelt

Reportage fra verdenskongres
Reportage fra verdenskongres
Få indblik i den seneste viden og forskning indenfor tale- og sprogvanskeligheder, der blev præsenteret på International Association of Logopedics and Phoniatrics verdenskongres i Torino, Italien.
Handicap |
Designprojekt skaber relationer for borgere med handicap
På botilbuddet Skansebakken er designere trukket ind i det pædagogiske arbejde for at skaffe nye venner og relationer til beboerne. De foreløbige resultater er positive.
Handicap |
Afasi i praksis
Sammendrag fra konference om afasi i praksis, hvor over 100 deltagere fik viden om blandt andet lovgivning, handicapkonvention og metoder.
Handicap |
Nyt faghæfte om unge med kommunikative funktionsnedsættelser
Hvilke drømme og håb har unge med fx ordblindhed, stammen eller hørehandicap for fremtiden? Og hvad skal der til, for at de kan få opfyldt deres fremtidsforhåbninger?
 
 
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS