Hjælpemidler forside

Hjælpemidler og velfærdsteknologi

Hjælpemidler og velfærdsteknologi er produkter som anvendes af eller for mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Hjælpemidler og velfærdsteknologi kan blandt andet gøre mennesker med handicap mere selvhjulpne og øge muligheden for aktiv deltagelse i samfundslivet ved at afhjælpe funktionsnedsættelsen hos borgeren.

Fagområdet hjælpemidler og velfærdsteknologi omfatter ikke alene det fysiske produkt, men hele processen fra en borger oplever et behov, over kommunens udredning og visitation til udvælgelsen af det rigtige produkt og anvendelsen af det.

Aktuelt

Ny app-søgefunktion på Hjælpemiddelbasen
En ny søgefunktion på Hjælpemiddelbasen hjælper dig med at finde den rette app.
Ældre |
Ældre får bedre hverdag med de rette hjælpemidler
De rigtige hjælpemidler kan lette tilværelsen for mange ældre, der har problemer med aktiviteter i hverdagen. I et pilotprojekt har 86 % af deltagerne fået afhjulpet deres vanskeligheder helt eller delvist.
Handicap |
Præsentationer fra årets Indkøbsseminar
Socialstyrelsen afholdt i samarbejde med Dansk Rehab Group indkøbsseminar i forbindelse med Health & Rehab-messen den 9. september 2014.
Handicap, Ældre |
Nyt forum for bedre udnyttelse af velfærdsteknologi
Socialstyrelsen har nedsat et samarbejdsforum for udnyttelse af velfærdsteknologi på handicapområdet. Det nye forum mødes første gang 2. september for blandt andet at diskutere, hvordan man udvikler offentlige services med brugerne i centrum.
 
 
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS