Hjælpemidler forside

Hjælpemidler og velfærdsteknologi

Servicelovens definition af hjælpemidler deles op i "hjælpemidler" og "forbrugsgoder", og afspejler hermed den sociale lovgivnings muligheder for bevilling af hjælpemidler. Men fagområdet hjælpemidler defineres bredt og omfatter både det fysiske produkt og formidling, herunder udvælgelse og anvendelse, af hjælpemidlerne.

Aktuelt

Ældre får bedre hverdag med de rette hjælpemidler
Ældre |
Ældre får bedre hverdag med de rette hjælpemidler
De rigtige hjælpemidler kan lette tilværelsen for mange ældre, der har problemer med aktiviteter i hverdagen. I et pilotprojekt har 86 % af deltagerne fået afhjulpet deres vanskeligheder helt eller delvist.
Handicap |
Præsentationer fra årets Indkøbsseminar
Socialstyrelsen afholdt i samarbejde med Dansk Rehab Group indkøbsseminar i forbindelse med Health & Rehab-messen den 9. september 2014.
Handicap, Ældre |
Nyt forum for bedre udnyttelse af velfærdsteknologi
Socialstyrelsen har nedsat et samarbejdsforum for udnyttelse af velfærdsteknologi på handicapområdet. Det nye forum mødes første gang 2. september for blandt andet at diskutere, hvordan man udvikler offentlige services med brugerne i centrum.
Handicap, Ældre |
Kør godt i kørestol og på el-scooter
En ny metode gør det nemt at tjekke, om brugere af kørestole og el-scootere får det fulde udbytte af deres hjælpemiddel. Deltag i et kursus om metoden og prøv testen på egen krop.
 
 
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS