Hjælpemidler forside

Hjælpemidler og velfærdsteknologi

Servicelovens definition af hjælpemidler deles op i "hjælpemidler" og "forbrugsgoder", og afspejler hermed den sociale lovgivnings muligheder for bevilling af hjælpemidler. Men fagområdet hjælpemidler defineres bredt og omfatter både det fysiske produkt og formidling, herunder udvælgelse og anvendelse, af hjælpemidlerne.

Aktuelt

Nyt forum for bedre udnyttelse af velfærdsteknologi
Handicap, Ældre |
Nyt forum for bedre udnyttelse af velfærdsteknologi
Socialstyrelsen har nedsat et samarbejdsforum for udnyttelse af velfærdsteknologi på handicapområdet. Det nye forum mødes første gang 2. september for blandt andet at diskutere, hvordan man udvikler offentlige services med brugerne i centrum.
Handicap, Ældre |
Kør godt i kørestol og på el-scooter
En ny metode gør det nemt at tjekke, om brugere af kørestole og el-scootere får det fulde udbytte af deres hjælpemiddel. Deltag i et kursus om metoden og prøv testen på egen krop.
Handicap, Ældre |
Få indflydelse på indkøbsskabeloner til hjælpemidler
Socialstyrelsens skabeloner til indkøb af hjælpemidler skal revideres. Har du erfaringer med skabelonerne - positive eller negative - så deltag i vores spørgeskemaundersøgelse senest 26. august og giv din mening til kende.
Handicap, Ældre |
Seminar om indkøb af hjælpemidler
Socialstyrelsen inviterer i samarbejde med Dansk Rehab Group til gratis indkøbsseminar 9. september i forbindelse med Health & Rehab-messen. Kom og hør om erfaringer med indkøb og udbud på hjælpmiddelområdet.
 
 
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS