Aktuel viden fra Norge om nye typer af plejefamilier

Gå-hjem-møde: Hør hvad kommunal leder Else Karin Bukkøy kan fortælle om de norske erfaringer med at anbringe de mest udsatte børn og unge i plejefamilier.
Info
This file is in the trashcan.

Mor hjælper dreng med tøj

I Norge har man gennem en række år haft særligt fokus på at anbringe de mest udsatte børn i plejefamilier . Derfor har Socialstyrelsen i samarbejde med Deloitte inviteret Else Karin Bukkøy til at holde oplæg om den nyeste viden på området bl.a. med udgangspunkt i norsk praksis, hvor en stor del af de mest udsatte børn anbringes i plejefamilier.

Gå-hjem-mødet henvender sig til alle, der interesserer sig for rekruttering og godkendelse af nye typer af plejefamilier. De kommunale plejefamilier er en ny type plejefamilier, som via særlige kompetencer eller erfaring er istand til at løse end mere vanskelig opgave,  end man normalt forventer af plejefamilier.


Tid og sted

Tirsdag den 17. april 2012 kl. 12.30-16.00
Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

Det koster 200 kr. per person at være med.

Rækken af gå-hjem-møder og workshops om plejefamilier fortsætter ca. med et halvt års mellemrum til og med 2013. Har du ikke mulighed for at komme denne gang, kan du derfor komme med på et af de næste arrangmenter, som tager en række interessante emner op om plejefamilier.

Tilmeld dig gå-hjem-mødet om de norske erfaringer

Barnets Reform: Få mere viden om Socialstyrelsens arbejde med plejefamilier

Tilmeld dig nyhedsbrev
bilede

Få Socialstyrelsens nyhedsbrev
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS